Bel ons App ons Mail ons

Lichtbakken, doeklichtbakken en verlichte vormbakken

Wilt u een in het oog springende verlichte reclame op de gevel met energiezuinige led-verlichting voor uw logo of bedrijfsnaam? Deze vorm van buitenreclame valt veel meer op dan reguliere reclameborden. Lichtbakken zijn 24 uur per dag zichtbaar én ze worden steeds duurzamer. U kunt deze bakken inzetten voor verschillende doeleinden. Denk aan signing, reclamezuilen, gevelreclame en informatiezuilen. Een standaard lichtbak is een voordelige en doeltreffende keuze voor uw reclame-uitingen.

 

Met verlichte vormbakken ziet iedereen uw bedrijfsnaam of logo op de gevel van uw pand. De creatieve mogelijkheden van deze effectieve lichtreclame zijn groot. Onze specialisten kunnen een omlijning rond uw logo of bedrijfsnaam maken, waarmee een speelse lichtbak ontstaat.

 

Deze opvallende vorm van verlichte buitenreclame zorgt voor maximaal rendement van uw onderneming of instelling. API-4-BRANDS produceert en levert complete, verlichte vormbakken, in contour gesneden. Deze vorm van lichtreclame aan de gevel heeft meestal een aluminium omkasting, met egaal verdeelde neon- of energiezuinige led-verlichting. Uw bedrijf of organisatie is hiermee optimaal zichtbaar en herkenbaar.

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Voordelen verlichte vormbakken

  • Doeltreffende lichtreclame die dag en nacht opvalt.
  • Mooie uitstraling van uw gevel.
  • Keuze voor neonverlichting of energiezuinige led-verlichting.
  • Op contour gesneden logo, figuur of bedrijfsnaam.

 

Algemene informatie

Materiaal: aluminium, acrylaat, translucente folie en doek.

Levertijd: 2 a 3 weken.


Offerte aanvragen

  • Landelijke dekking met alle communicatiematerialen.
  • Producten in eigen huis geproduceerd.
  • Vakkundige aanpak, met duurzame blik.
  • Hoge klantenwaardering.

Offerte aanvragen

Wij produceren en leveren lichtbakken in een recht of softline profiel, met zilverkleurig geanodiseerd aluminium als basis. De buitenreclame kan in elke gewenste RAL- of NCS-kleur worden gespoten. Decoratieve acrylaatplaten met translucente folie zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. De folie is bij belichting in het donker goed zichtbaar.

Wij maken ook doeklichtbakken, waarbij de reclame niet op een acrylaatplaat maar op een doek zit. Dit doek is gespannen op een aluminium omkasting. Er kunnen grote oppervlaktes uit één stuk worden geleverd voor een bijzonder strakke lichtbak. Doeklichtbakken worden toegepast bij overschrijding van de plaatmaat 300 x 200 cm. Dankzij ons geavanceerde klemsysteem worden grote doekformaten strak gespannen. Ze zijn bestand tegen zware windstoten op grote hoogte.

Onze projecten