Bel ons App ons Mail ons
Wie is API-4-BRANDS nou eigenlijk?
Meer weten? Lees verder!

API-4-BRANDS is gespecialiseerd in allerhande communicatiematerialen, die uw bedrijf of organisatie in de spotlights plaatsen, de interesse van uw doelgroep trekken én een verkoop bevorderend effect hebben. Van diverse buitenreclame en indoorreclame tot printmaterialen, textiel en point of sale, de reclame-uitingen op de toonbank, in de schappen en in de overige winkelruimte. Ons gedreven team benut dagelijks alle expertise, ervaring en creativiteit om de doelstellingen voor uw merk, product of formule te overtreffen.

API-4-BRANDS – een samenwerking tussen API NEON en 4-BRANDS GROUP – maakt producten die uw onderneming of instelling beter zichtbaar maken en uw naamsbekendheid vergroten. Denk aan communicatiematerialen als gevelletters, reclamezuilen, led-verlichting met de uitstraling van neon, vlaggenmasten, textielframes, raamstickers, scheidingswanden, toonbank- en schapdisplays, led-signs en productpresentatie. Wij ondersteunen u met verlichte en onverlichte communicatiedragers.

Leon Peters

Head of operations

+31(0)6 36485954

Jan de Vries

Order desk


From idea
to identity

Wilt u opvallen met buitenreclame of binnenreclame? Uw klanten verleiden met aansprekende printmaterialen of point of sale-producten? API-4-BRANDS is als no-nonsense bedrijf al meer dan 70 jaar gespecialiseerd in uiteenlopende communicatiematerialen. Effectieve en betaalbare reclame- en promotieproducten die de herkenbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf of organisatie vergroten. Plaats uw merk of bedrijf in de spotlights en neem contact op voor meer informatie, deskundig en eerlijk advies of een vrijblijvende gratis offerte.

API-4-BRANDS is een samenwerking tussen API NEON en 4-BRANDS GROUP. Wij ontwerpen, maken, leveren én plaatsen communicatieproducten die de aandacht en interesse van klanten, bezoekers en voorbijgangers trekken. Bijvoorbeeld gevel-, frees-, doos-, led- en RVS-letters, reclamezuilen, vlaggen, banieren en vlaggenmasten, textielframes, raamstickers, scheidingswanden, lichtbakken, toonbank- en schapdisplays, klokken, led-signs, Airtex behang en decodoeken. Bekijk al onze producten.

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Over 70 years!

Al meer dan 70 jaar ervaring. Meer weten? Bekijk onze tijdlijn hieronder.

1948

Oprichting Api Neon

Bij de oprichting van Api Neon in 1948 wordt ingespeeld op de behoefte aan reclamemateriaal bij winkelketens, wat leidt tot de productie van diverse plexiglas reclameartikelen. Door de jaren heen ontwikkelt Api Neon zich tot de belangrijkste speler in de markt, waarbij naast kunststofdisplays een compleet programma wordt aangeboden van binnen- en buitenreclame en montage- en onderhoudsdiensten.

1984

Groei Api Neon

Vanaf 1984 richt Api Neon zich tevens op het buitenland met internationale merken als Sony, Miele, Levi’s en Adidas als klant. Inmiddels hebben nieuwe investeringen in machines ervoor gezord dat Api Neon de uitdagingen van de toekomst aan kan. Api Neon kijkt terug op een wervelend tijdperk. Het bedrijf verheugt zich erop de uitdagingen van de toekomst aan te gaan, samen met partners en klanten!

2001

Oprichting 4-brands

In 2001 is 4-Brands, destijds onder een andere naam, opgericht door Raymond de Wild. In eerste instantie als signbedrijf, waarbij we ons voornamelijk richtten op de detailhandel. Later kwamen daar diverse grootwinkel-formules bij zoals Intergamma en SNS Bank. In de loop der jaren is de focus meer komen te liggen op groot-formaat printwerk en bulkproductie.

2018

Overname Api Neon

In 2018 heeft Raymond de Wild Api Neon Naarden B.V. overgenomen om zo elk aspect van de reclamebranche onder eigen dak te kunnen produceren. Van sticker tot reclamebord of led sign, in elk gewenst ontwerp en formaat.


Maatwerk in projectbelettering