Bel ons App ons Mail ons

Wie zijn wij

 

API-4-BRANDS is gespecialiseerd in allerhande communicatiematerialen, die uw bedrijf of organisatie in de spotlights plaatsen, de interesse van uw doelgroep trekken én een verkoop bevorderend effect hebben. Van diverse buitenreclame en indoorreclame tot printmaterialen, textiel en point of sale, de reclame-uitingen op de toonbank, in de schappen en in de overige winkelruimte. Ons gedreven team benut dagelijks alle expertise, ervaring en creativiteit om de doelstellingen voor uw merk, product of formule te overtreffen.

 

API-4-BRANDS – een samenwerking tussen API NEON en 4-BRANDS GROUP – maakt producten die uw onderneming of instelling beter zichtbaar maken en uw naamsbekendheid vergroten. Denk aan communicatiematerialen als gevelletters, reclamezuilen, led-verlichting met de uitstraling van neon, vlaggenmasten, textielframes, raamstickers, scheidingswanden, toonbank- en schapdisplays, led-signs en productpresentatie. Wij ondersteunen u met verlichte en onverlichte communicatiedragers.

Onze experts

Onze historie

1948

Oprichting API

Bij de oprichting van Api Neon in 1948 wordt ingespeeld op de behoefte aan reclamemateriaal bij winkelketens, wat leidt tot de productie van diverse plexiglas reclameartikelen. Door de jaren heen ontwikkelt Api Neon zich tot de belangrijkste speler in de markt, waarbij naast kunststofdisplays een compleet programma wordt aangeboden van binnen- en buitenreclame en montage- en onderhoudsdiensten.

Groei API Neon

Vanaf 1984 richt Api Neon zich tevens op het buitenland met internationale merken als Sony, Miele, Levi’s en Adidas als klant.
Inmiddels hebben nieuwe investeringen in machines ervoor gezord dat Api Neon de uitdagingen van de toekomst aan kan.
Api Neon kijkt terug op een wervelend tijdperk. Het bedrijf verheugt zich erop de uitdagingen van de toekomst aan te gaan, samen met partners en klanten!

1984
2001

Oprichting 4-Brands

In 2001 is 4-Brands, destijds onder een andere naam, opgericht door Raymond de Wild. In eerste instantie als signbedrijf, waarbij we ons voornamelijk richtten op de detailhandel. Later kwamen daar diverse grootwinkel-formules bij zoals Intergamma en SNS Bank. In de loop der jaren is de focus meer komen te liggen op groot-formaat printwerk en bulkproductie.

Overname Api Neon

In 2018 heeft Raymond de Wild Api Neon Naarden B.V. overgenomen om zo elk aspect van de reclamebranche onder eigen dak te kunnen produceren. Van sticker tot reclamebord of led sign, in elk gewenst ontwerp en formaat.

2018

Historie

Uw wensen en eisen vertaald in opvallende visuele communicatie

 

Wij luisteren goed naar uw wensen en eisen en vertalen dit in opvallende visuele communicatie, waarmee u uw doelgroep of klanten op de verkoopvloer verrast, verbindt en boeit. Wij werken nauw met u samen en komen met creatieve, haalbare oplossingen om de gestelde doelstellingen te halen. U wordt volledig ontzorgd. Met het inschakelen van API-4-BRANDS bent u verzekerd van:

 

√ No-nonsense leverancier met ruim 70 jaar ervaring in uiteenlopende communicatiemiddelen.

√ De hoogste kwaliteit en de beste service.

√ Korte lijnen, heldere afspraken en nagekomen beloftes.

√ Communicatiemateriaal van ontwerp en productie tot levering en montage, van gevel tot schap.

√ Aanvragen van de benodigde vergunningen.

√ Inmeten op locatie en begeleiding tijdens uw opdrachten.

√ Waarborgen van de overeengekomen planning en budgettaire afspraken.

Brede klantenkring en aandacht voor duurzame oplossingen

 

API-4-BRANDS heeft een brede klantenkring. Of u nu communicatiematerialen in kleine aantallen nodig heeft of voor een complete Europese uitrol van uw merk, product of formule staat, wij zijn uw betrouwbare en betrokken partner bij het realiseren van uw doelen. Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel. Zo printen wij met ozon-neutrale machines op 100% gerecycled textiel en vervangen wij steeds meer neonverlichting door led-verlichting met de authentieke uitstraling van neon.

 

Zoekt u een innovatieve en ervaren specialist in communicatie-uitingen, die begrijpt wat u verkoopt of verhandelt, wat u beweegt en waar u naar toe wilt? API-4-BRANDS zorgt voor de meest creatieve en doeltreffende oplossingen. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Copyright © 2020 API-4-BRANDS. All rights reserved