Bel ons App ons Mail ons

Wij zijn een gedreven team dat continu samenwerkt met onze opdrachtgevers en leveranciers aan het behalen van uw doelstellingen.
Wij ontwikkelen en produceren visuele communicatie waarmee u uw doelgroep op de verkoopvloer verrast, verbindt en boeit.
Met meer dan 70 jaar ervaring werken we aan de hoogste kwaliteit en de beste service voor onze opdrachtgevers.

 

Onze service gaat ver, net als onze grensverleggende creaties.
Dat maakt ons tot de meest aangewezen partner om opdrachtgevers wereldwijd te ondersteunen met verlichte en onverlichte communicatie dragers.
 
Bent u op zoek naar een innovatieve leverancier die uw merk begrijpt, met u meedenkt, altijd op zoek is naar de meest creatieve en effectieve oplossingen?
Dan is API-4-BRANDS de beste keuze voor uw opdracht.

 
API-4-BRANDS is een samenwerking tussen API NEON B.V. en 4-BRANDS GROUP B.V.

Onze experts

Onze historie

1948

Oprichting API

Bij de oprichting van Api Neon in 1948 wordt ingespeeld op de behoefte aan reclamemateriaal bij winkelketens, wat leidt tot de productie van diverse plexiglas reclameartikelen. Door de jaren heen ontwikkelt Api Neon zich tot de belangrijkste speler in de markt, waarbij naast kunststofdisplays een compleet programma wordt aangeboden van binnen- en buitenreclame en montage- en onderhoudsdiensten.

Groei API Neon

Vanaf 1984 richt Api Neon zich tevens op het buitenland met internationale merken als Sony, Miele, Levi’s en Adidas als klant.
Inmiddels hebben nieuwe investeringen in machines ervoor gezord dat Api Neon de uitdagingen van de toekomst aan kan.
Api Neon kijkt terug op een wervelend tijdperk. Het bedrijf verheugt zich erop de uitdagingen van de toekomst aan te gaan, samen met partners en klanten!

1984
2001

Oprichting 4-Brands

In 2001 is 4-Brands, destijds onder een andere naam, opgericht door Raymond de Wild. In eerste instantie als signbedrijf, waarbij we ons voornamelijk richtten op de detailhandel. Later kwamen daar diverse grootwinkel-formules bij zoals Intergamma en SNS Bank. In de loop der jaren is de focus meer komen te liggen op groot-formaat printwerk en bulkproductie.

Overname Api Neon

In 2018 heeft Raymond de Wild Api Neon Naarden B.V. overgenomen om zo elk aspect van de reclamebranche onder eigen dak te kunnen produceren. Van sticker tot reclamebord of led sign, in elk gewenst ontwerp en formaat.

2018

Historie

Copyright © 2020 API-4-BRANDS. All rights reserved