Bel ons App ons Mail ons

LED letters

Led-letters worden steeds vaker gebruikt bij allerlei vormen van buitenreclame. Dat is niet zo gek, want deze ideale verlichting voor bedrijven en organisaties biedt vele voordelen. Led-verlichting is energiezuinig en milieuvriendelijk, betrouwbaar, vrijwel onderhoudsvrij en het heeft een lange levensduur. Led-letters geven de gevel van uw pand bovendien een stijlvolle touch. Uw bedrijfsnaam, logo of figuur valt op, zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts.

 

Wij produceren en leveren led-letters als duurzaam alternatief van neonverlichting. Hierbij komen wij dicht bij de oorspronkelijke vorm en uitlichting van neon. Dankzij speciale led-techniek en het aanbrengen van halve rondingen op de letters, creëren wij unieke, onderscheidende reclame met een gelijkmatige lichtuitstraling. Nagenoeg elke kleur is mogelijk, óók de door u gewenste RAL- of NCS-kleur.

 

De kleurechte led-letters  zijn in verschillende vormen leverbaar, bijvoorbeeld doosletters met led-verlichting, verlichte lichtbakken of losse gevelletters met led-technologie. Met led-letters zet u uw gevel in de schijnwerpers en onderscheidt u zich van de concurrentie.

 

Indoor led-teksten worden steeds vaker gebruikt als in het oog springende binnenreclame. Dat is niet meer dan logisch. Led-verlichting is een betrouwbare en stijlvolle toepassing voor lichtreclame. U profiteert van een zeer lange levensduur van ruim 50.000 branduren en een laag energieverbruik. Wij kunnen zelfs led-letters van nog geen 3 cm diep egaal uitlichten.

 

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Buitenreclame verlichte letters

Voordelen LED-letters

  • Betrouwbaar, betaalbaar, duurzaam en milieuvriendelijk.
  • Vrijwel onderhoudsvrij en lange levensduur.
  • Kleurechte led-letters in elk type, hoogte en kleur, met gelijkmatige lichtuitstraling.
  • Geschikt voor doosletters, lichtbakken, gevelletters en meer.

 

Algemene informatie

Materiaal: acrylaat, aluminium, glas, kunststof.

Levertijd: 2-4 weken.


Offerte aanvragen

  • Landelijke dekking met alle communicatiematerialen.
  • Producten in eigen huis geproduceerd.
  • Vakkundige aanpak, met duurzame blik.
  • Hoge klantenwaardering.

Offerte aanvragen

Onze projecten