Bel ons App ons Mail ons

Kunststoffen

Kunststoffen van API-4-BRANDS

 

API-4-BRANDS gebruikt vele verschillende kunststoffen voor het vervaardigen van reclamemateriaal als gevelletters, logo’s, lichtbakken, displays, reclamezuilen, bewegwijzering en scheidingswanden. Wij bewerken en leveren kunststof halffabricaten, zoals glashelder, opaal of gekleurd acrylaat, wit-gladde compactplaten, sandwichpanelen (ACP-platen), Palboard en polycarbonaat glashelder of PVC schuimplaten. Elk kunststof materiaal heeft zijn specifieke kenmerken.

 

Zoveel kunststoffen, zoveel mogelijkheden. De thermoplastische kunststof acrylaat (plexiglas of PMMA) is van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel buitenreclame als binnenreclame. Dit geldt ook voor sandwichpanelen ofwel dibond platen. PVC schuim (forex) wordt ook veel toegepast in reclame-uitingen, bijvoorbeeld bij bewegwijzeringen, displays en informatieborden. Polycarbonaat is zeer sterk kunststof, bij uitstek geschikt voor buitentoepassingen.

 

Palboard 3-5 mm is gemaakt van 100% gerecycled pvc. Het kunststof materiaal wordt gebruikt als paneel voor print- en snijtoepassingen. Palboard bestaat uit een harde pvc-toplaag en een lichtgewicht structuur van gerecycled pvc-schuim. Het is ideaal voor het contoursnijden en vouwen van door u gewenste vormen.

 

Elk kunststof materiaal heeft zijn mate van duurzaamheid. De specialisten van API-4-BRANDs kunnen u hierover alles vertellen. En u tevens informeren en adviseren over de beste kunststoffen voor uw specifieke reclameproducten. U kunt ook gebruikmaken van onze zaag-, frees- en laserservice.

 • Geïnteresseerd in kunststoffen?


  Wilt u meer informatie over kunststoffen voor uw bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact op met API-4-BRANDS en maak het verschil.

Voordelen van kunststoffen

 

 • Zowel geschikt voor binnenreclame als buitenreclame.
 • Hoge mate van duurzaamheid.
 • Sterk, slijtvast, onderhoudsarm en lange levensduur.
 • Inclusief gebruik van onze zaag-, frees- of laserservice.

Waarom API-4-BRANDS?

 

 • Landelijke dekking met alle communicatiematerialen.
 • Producten in eigen huis geproduceerd.
 • Vakkundige aanpak, met duurzame blik.
 • Hoge klantenwaardering.

 

Algemene informatie

 

Materiaal: acrylaat, plaatmateriaal, dibond, polycarbonaat, pvc, Palboard.

Levertijd: 1 week.

Copyright © 2020 API-4-BRANDS. All rights reserved