Bel ons App ons Mail ons

Neonverlichting

Offerte aanvragen

Neonverlichting trekt de aandacht. Deze buitenreclame zorgt ervoor dat bezoekers, klanten of passanten uw bedrijfsnaam of logo veel sneller en duidelijker zien. Zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts. Neon heeft een aparte, flitsende en levendige uitstraling. Deze betrouwbare verlichtingsbron met het mooiste licht en de hoogste helderheid heeft een grote aantrekkingskracht. Neonverlichting is daarmee een doeltreffende manier van buitenreclame.

 

Neonverlichting heeft vrijwel eindeloze mogelijkheden, zowel qua grootte, kleuren als glasdiameter. Wij leveren degelijk neonglas van Hollands fabricaat, dat uw bedrijfsnaam of logo op een fantastische wijze uitlicht. Onze experts kunnen u alles over neonreclame vertellen. Wij leveren maatwerk, passend bij uw wensen en doelstellingen.

 

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Voordelen neon

  • Het mooiste licht en de hoogste helderheid.
  • Betrouwbare verlichtingsbron, met flitsende, levendige uitstraling.
  • Zeker 25.000 branduren.
  • Eindeloze mogelijkheden in grootte, kleur en glasdiameter.

 

Algemene informatie

Materiaal: glas, acrylaat, aluminium.

Levertijd: 4 weken.


Offerte aanvragen

 

 

 

Aluminium doosletter voor uitwendige verlichting

Box 1 is een doosletter geschikt voor een uitwendige verlichting. Hierbij kunt u denken aan een traditionele neonbuis of aan bulbverlichting. Hoewel de meeste lichtreclame tegenwoordig voorzien zijn  van ledverlichting wordt er ook nog steeds veel neon toegepast. Met name in het centrum van de grote steden zie je nog veel neon.

 


Offerte aanvragen

 

 

Aluminium doosletter voor uitwendige verlichting met lichtvangrand

Net als een box 1 is een box 2 een doosletter geschikt voor een uitwendige verlichting. Het verschil is dat een box 2 een lichtvangrand heeft. Een lichtvangrand zorgt ervoor dat het licht binnen de randen van de letters of logo blijft. Bij een box 2 is de traditionele neonbuis of bulbverlichting dé manier om te verlichten.

 


Offerte aanvragen

Onze projecten