Bel ons App ons Mail ons

Lichtbakken en doeklichtbakken

Lichtbakken en doeklichtbakken van API-4-BRANDS

 

Wilt u een lichtbak met energiezuinige led-verlichting voor uw logo of bedrijfsnaam? Deze vorm van buitenreclame valt veel meer op dan reguliere reclameborden. Lichtbakken zijn 24 uur per dag zichtbaar én ze worden steeds duurzamer. U kunt deze bakken inzetten voor verschillende doeleinden. Denk aan signing, reclamezuilen, gevelreclame en informatiezuilen. Een standaard lichtbak is een voordelige en doeltreffende keuze voor uw reclame-uitingen.

 

API-4-BRANDS produceert en levert lichtbakken in een recht of softline profiel, met zilverkleurig geanodiseerd aluminium als basis. De buitenreclame kan in elke gewenste RAL- of NCS-kleur worden gespoten. Decoratieve acrylaatplaten met translucente folie zijn in diverse standaardkleuren verkrijgbaar. De folie is bij belichting in het donker goed zichtbaar.

 

API-4-BRANDS heeft ook doeklichtbakken, waarbij de reclame niet op een acrylaatplaat maar op een doek zit. Dit doek is gespannen op een aluminium omkasting. Er kunnen grote oppervlaktes uit één stuk worden geleverd voor een bijzonder strakke lichtbak. Doeklichtbakken worden toegepast bij overschrijding van de plaatmaat 300 x 200 cm.  Dankzij ons geavanceerde klemsysteem worden grote doekformaten strak gespannen. Ze zijn bestand tegen zware windstoten op grote hoogte.

 • Geïnteresseerd in lichtbakken en doeklichtbakken?


  Wilt u meer informatie over lichtbakken en doeklichtbakken voor uw bedrijf of organisatie? Neem vrijblijvend contact op met API-4-BRANDS en maak het verschil.

Voordelen van lichtbakken en doeklichtbakken

 

 • Energiezuinige, altijd zichtbare lichtbakken effectiever dan reclameborden.
 • Inzetbaar voor vele verschillende reclamedoeleinden.
 • Verkrijgbaar in elke afmeting en kleur.
 • Strak gespannen doeklichtbakken bestand tegen zware windstoten op grote hoogte.

Waarom API-4-BRANDS?

 

 • Landelijke dekking met alle communicatiematerialen.
 • Producten in eigen huis geproduceerd.
 • Vakkundige aanpak, met duurzame blik.
 • Hoge klantenwaardering.

 

Algemene informatie

 

Materiaal: aluminium, acrylaat, translucente folie, doek.

Levertijd: 3 weken.

Copyright © 2020 API-4-BRANDS. All rights reserved