Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Bergman

Offerte aanvragen
Preferred supplier in
buitenreclame

API-4-BRANDS is al een aantal jaren de deskundige adviseur en vaste leverancier van Bergman Clinics op het gebied van buitenreclame, inclusief gevelreclame. Als preferred supplier hebben wij gezorgd voor led-verlichte dak- en gevelreclame, onverlichte signing en bewegwijzering.

Client

Bergman

Datum

Continue lopend

Service

Led verlichting reclame

Deel dit project op

Bergman Clinics heeft zich met de merken Bergman Clinics, Bey by Bergman Clinics en Memira by Bergman Clinics in ongeveer dertig jaar tijd ontwikkeld tot de grootste keten van gespecialiseerde focusklinieken voor planbare medische zorg in Nederland. Op meer dan vijftig locaties in Nederland worden jaarlijks ruim 275.000 cliënten ontvangen. De focusgebieden zijn: bewegen, ogen, huid en vaten, vrouw, hart, uiterlijk, maag en darm.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering