Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Kärcher

Offerte aanvragen
Reclame-elementen passend bij Duits kwaliteitsmerk

API-4-BRANDS produceert en levert voor Kärcher diverse reclame-elementen, zoals led-verlichting gevelreclame, vlaggenmasten, reclamezuilen, gevelborden en parkeerborden. De reclameproducten sluiten naadloos aan op de huisstijl en doelstellingseisen van het Duitse familiebedrijf in hogedrukreinigers, apparatuur voor vloeronderhoud, onderdelenreinigingssystemen, waswaterbehandeling, militaire ontsmettingsapparatuur en raamstofzuigers.

Client

Kärcher

Datum

Continue lopend

Service

Reclame

Deel dit project op

Over Kärcher

Kärcher is wereldwijd marktleider op het gebied van reinigingstechniek. De producten van het Duitse merk onderscheiden zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De consumentenlijn blinkt uit door de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De professionele Kärcher machines voor zakelijk gebruik zijn gemaakt voor intensieve en duurzame toepassingen.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen? Tekst

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering