Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Intratuin

Offerte aanvragen
Transformatie naar duurzame
reclameproducten

API-4-BRANDS heeft net als Intratuin duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Het heeft geleid tot een samenwerking in reclame-uitingen met deze winkelketen. Wij hebben de bestaande neonreclame van Intratuin omgebouwd naar duurzame led-verlichting reclame. Naast de transformatie van de buitenreclame leveren wij de led-teksten voor de horeca van Intratuin.

Client

Intratuin

Datum

Continue lopend

Service

Led verlichting reclame

Deel dit project op

Over Intratuin

Intratuin is een soft-franchiseformule in planten, bomen, struiken, tuinartikelen, dierbenodigdheden en woonaccessoires, met 65 vestigingen waarvan 52 in Nederland, 3 in België en 10 in Duitsland. Alle winkels verkopen circa 80.000 verschillende producten aan jaarlijks 12,5 miljoen klanten. Intratuin heeft zich gecommitteerd aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de Verenigde Naties.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering