Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Moteo Two Wheels

Offerte aanvragen
Point of sale-displays voor gehele distributienetwerk

API-4-BRANDS is al vele jaren producent en leverancier van opvallende point of sale-displays voor het distributienetwerk van Moteo Two Wheels Europe. De POS-displays betreffen onder meer indoor pylonen,  open/gesloten borden, dealerpanelen en indoor led-signs.

Client

Moteo

Datum

Continue lopend

Service

Point of sale displays

Deel dit project op

Over Moteo Two Wheels

Moteo Two Wheels Europe is onafhankelijk importeur en distributeur van motorfietsen en delen en toebehoren van gemotoriseerde twee- en vierwielers als quads, motoren, scooters en brommers. Het bedrijf is sinds 1980 actief in Frankrijk, Zwitserland, Portugal en Nederland. Dankzij een gevarieerd merkenportfolio bestrijkt Moteo vrijwel alle grote motorfiets- en scootersegmenten

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering