Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Purple-Wire

Offerte aanvragen
FM Group / Purple-Wire is 1 van de grootste bloemen en sierteelt leveranciers in Nederland en Europa.

API-4-BRANDS is sinds 2014 vaste leverancier voor het leveren van de Point off Sale materialen voor alle zogenaamde “Cash & Carry’ locatie in geheel Europa. In deze Cash & Carry locaties komen de lokale resellers hun planten en bloemen kopen. Elk kwartaal en tijdens de actie periodes (Valentijnsdag, moederdag etc etc ) verzorgen wij alle reclameproducten in de passende huisstijl en specifieke taal per land.

Client

Purple-Wire

Datum

Continue lopend

Service

Reclame

Deel dit project op

purple-wire

purple-wire

We maken voor de Point off Sale materialen onder andere gebruik van Textiel/peesframe doeken, Hangende banieren, Kanaalplaat, Wobblers, Posters etc etc. om het gewenste uitstraling en doelen te bereiken. Alle pakketten worden voorzien van een specifiek locatie nummer wat correspondeert met het interne transport van de FM Group. Op deze manier kunnen de pakketten met het sierteelt transport snel en eenvoudig op de juiste locatie afgeleverd.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.