Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Sanquin

Offerte aanvragen
Totale huisstijl branding voor een levensbelangrijke organisatie.
Sinds 2020 is Api-4-Brands de vaste kracht voor het leveren van de LED verlichte buitenreclame, externe en interne wayfinding en alle sfeer ondersteunende beelden binnen de locatie’s. Door de medische behandelingen op de locatie’s leveren wij in de medische ruimten specifieke materialen die bijvoorbeeld goed reinigbaar, krasvast en niet poreus zijn.
Client

Sanquin

Datum

Continue lopend

Service

Led verlichting reclame

Deel dit project op

Over Sanquin

Sanquin is een non profit organisatie die de bloedvoorziening in Nederland verzorgt. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten, houdt Sanquin zich bezig met het maken van reagentia, het verrichten van onderzoek en het verzorgen van onderwijs. Met 126 vaste locatie’s in Nederland hebben ze een uitgebreide en landelijke dekking.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering