Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Bosch Car Service

Offerte aanvragen
Voorkeursleverancier voor allerhande signing

API-4-BRANDS is sinds 2008 preferred supplier van de signing voor Bosch Car Service. Wat begon als een solitaire opdracht voor gevelreclame, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een intensieve samenwerking op het gebied van verschillende communicatie-uitingen. Naast de levering en montage van gevelreclame verzorgen wij onder meer reclamezuilen, paallichtbakken en vlaggenmasten.

Client

Bosch Car Services

Datum

Continue lopend

Service

Diverse communicatie-uitingen

Deel dit project op

Bosch Car Service

Over Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke garageformule van de Benelux, onderdeel van het Duitse moederbedrijf Robert Bosch GmbH. Het in Duitsland gevestigde moederbedrijf produceert vele auto-onderdelen zelf, waar de aangesloten leden van de grootste universele garageformule van profiteren. API-4-BRANDS is tevens voorkeursleverancier van de Bosch-onderdelen AutoCrew, Bosch Diesel Centre, Bosch Injection Systems en Bosch Workshop Partner.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering