Bel ons App ons Mail ons

Klantcase: Koninklijke NLR

Offerte aanvragen
Verlichte en onverlichte gevelreclame
voor luchtvaart

API-4-BRANDS heeft voor Koninklijke NLR (Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum) zowel verlichte als onverlichte gevelreclame geproduceerd en geleverd. Dankzij jaarlijks onderhoud behouden deze reclame-uitingen hun hoogwaardige kwaliteit.

Client

Koninklijke NLR

Datum

Continue lopend

Service

Verlichte en onverlichte gevelreclame

Deel dit project op

Over de Koninklijke NLR

Koninklijke NLR maakt lucht- en ruimtevaart duurzamer, veiliger, efficiënter en effectiever. De oplossingen en praktische adviezen van het NLR versterken de concurrentiekracht van het bedrijfsleven en dragen bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Het NLR is de verbindende schakel tussen wetenschap, bedrijfsleven en overheid. Er wordt op objectieve wijze gewerkt voor en samengewerkt met het (inter)nationale bedrijfsleven en overheidsinstanties.  De koppeling van de klantbehoefte aan de toonaangevende kennis en onderzoeksfaciliteiten leidt tot snelle innovaties.

What can we
design for
you?

Of u een grotere naamsbekendheid wilt genereren, uw bedrijf wilt voorzien van een nieuwe inrichting of op zoek bent naar passende promotiematerialen voor specifieke producten, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bedenken wij een passende, duurzame en unieke oplossing om de gewenste doelstelling te bereiken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

  • Max. bestandsgrootte: 16 MB.

Maatwerk in projectbelettering